Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر در جریان دیدار احمد محمود زاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی، وزارت آموزش و پرورش را مهمترین وزارتخانه کشور دانست و افزود: حوزه آموزش و پرورش کشور با وجود حدود ۱۶ میلیون محصل و معلم که وظیفه تربیت آینده سازان کشور را دارند، بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: ایجاد مدارس غیر دولتی با رویکرد فرهنگی یکی از نیازهای امروز سیستم آموزشی کشور است.

وی با اشاره به نبود امکانات کافی برای عموم مدارس کشور، یادآورشد: با تدبیر مرحوم آیت الله ری شهری، مجتمع آموزشی حکمت نبوی تاسیس شد و در سالیان گذشته خدمات آموزشی و فرهنگی مطلوبی به فرزندان ری داشته است و ما نیز درصدد توسعه این مدارس در شهرستان ری هستیم.  

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به ظرفیت های فراوان منطقه ری اظهار داشت: این منطقه با وجود محرومیت های بسیار، استعدادها و نخبگان فراوانی دارد که با توسعه ظرفیت های آموزشی مطلوب در شهرستان، می توان بیش از گذشته از استعدادها و تخصص فرزندان ری در مسیر توسعه و پیشرفت کشور استفاده کرد.

وی با تاکید بر دغدغه رهبر معظم انقلاب در حوزه آموزش و پرورش کشور خاطر نشان کرد: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، برکات فراوانی دارد که بی شک در سایه اجرای این سند، بسیاری از اهداف متعالی در نظام آموزشی کشور محقق خواهد شد.

حجت الاسلام قاضی عسکر با تاکید بر لزوم همکاری های مشترک میان موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث و وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با تالیف و تولید بیش از ۴۰۰ اثر فاخر در حوزه های مختلف اسلامی و با وجود رشته های متنوع آموزشی در دانشگاه قرآن و حدیث می تواند در حوزه تامین متون کتب معارفی دانش آموزان و همچنین بهره وری از دانش آموختگان این دانشگاه در حوزه آموزشی، فرهنگی و تربیتی مدارس کشور مورد استفاده قرار گیرد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با اشاره به اهمیت امور پرورشی و فرهنگی در مدارس، تاکید کرد: تحصیل، تربیت و پرورش دانش آموزان، باید به گونه ای باشد که نخبگان ما به هر دلیلی به سمت مهاجرت به کشورهای دیگر نروند و اگر حتی فردی برای ادامه تحصیل خود به خارج از کشور عزیمت کرد، خود را مدیون این کشور و نظام بداند و بعد از فارغ التحصیلی جهت خدمت به مردم و جامعه به کشور بازگردد؛ بنابراین اگر ما بتوانیم این باور را در نسل جوان پدید آوریم به موفقیت بزرگی دست یافته ایم.

وی با بیان اهمیت موضوع روش های تبلیغی در مواجهه با نسل جوان مطابق با اصول مخاطب شناسی و زمان شناسی ادامه داد: حضور مبلغان و روحانیون پرورش یافته و آشنا با ادبیات نسل جوان و مسلط به مباحث روانشناسی، یکی از امور لازم در سطح مدارس کشور است که دانشگاه قرآن و حدیث با توجه به فارغ التحصیلان فراوان در این حوزه می تواند خدمات شایسته‌ای در تامین مبلغین مدارس ارائه دهد.

در این دیدار محمود زاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با عرض خیر مقدم به تولیت آستان مقدس و تاکید بر دغدغه وزارت آموزش پرورش در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و ایجاد مدارسی با رویکرد اسلامی و تربیتی در راستای تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی بر همکاری این وزارتخانه با آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) در همه زمینه های فرهنگی و آموزشی اعلام آمادگی کرد.

برچسب‌ها شهرستان ری سید علی قاضی عسگر امامزاده شاه عبدالعظیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ری آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری امامزاده شاه عبدالعظیم شهرستان ری امامزاده شاه عبدالعظیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ری آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی وزارت آموزش و پرورش آستان مقدس حضرت عبدالعظیم وزارت آموزش و پرورش تولیت آستان مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

 احمد محمدی‌زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر، اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و افزود: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته شده، که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • فرصت عوامل آموزشی و تربیتی مدارس برای ثبت تجربیات خلاقانه و نوآورانه تا ۲۰ اردیبهشت
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • جشن تکلیف ۴ هزار دختر در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج